About

Olen Pia Vilmi, pääkaupunkiseudulla toimivan Suur-Helsingin Golf ry:n puheenjohtaja vuoden 2022 alusta alkaen. Puheenjohtajana aion vaikuttaa siihen, että seuramme golfarit voisivat nauttia lajistaan yhä enemmän. Jotta se onnistuisi, lähdemme seuran johtokunnan kanssa löytöretkelle tutkimaan, minkälainen golfseuran pitäisi 2020-luvulla olla.

SHG on minulle tuttu seura. Se on ainoa, jonka jäsen olen koskaan ollut enkä tiedä asiaa, joka voisi jäsenyyteni katkaista. Joku sanoisi, että olen sitoutunut. Toinen toteaisi, että jämähtänyt. Hyviä näkökulmia molemmat.

Olen toiminut SHG:n vapaaehtoishommissa yli kymmenen vuoden ajan. Edellisen kerran olin seuramme johtokunnan jäsen vuosina 2011-16. SHG Oy:n hallituksen jäsen olen ollut vuodesta 2012 alkaen. Myös entinen klubitoimikunta, nykyinen naistoimikunta, on minulle tuttu. Siitä hommasta jään pois aloittaessani puheenjohtajana.

Golf on rakas harrastus, joka on pitänyt burnoutin loitolla, tuonut uusia ystäviä, kasvattanut itsetuntemusta ja pitänyt kunnon kohtuullisena. Tämä blogi on yhden unelman täyttymys, unelman kirjoittamisesta ja oppimisesta. Tervetuloa matkalle mukaan!