Talvi on paiskittu töitä. Kohta nautitaan.

Kurkataanpa mitä kesän valmisteluille kuuluu. Lauantaina 26.3. iso ryhmä SHG:läisiä kokoontui kauden 2022 Kick-offiin. Paikalla oli yli 40 henkeä; vakiväkeä, kesätyöntekijöitä ja vapaaehtoisporukkaa.

Kukin vuorollaan kertoi, miten tulevaan kauteen on talven aikana valmistauduttu.

Aloitetaan toimistosta. Talven aikana on otettu käyttöön uusi toiminnanohjausjärjestelmä, siirretty nettisivut uuteen julkaisujärjestelmään, vaihdettu NexGolfin ajanvarausjärjestelmä ja pelaajarekisteri uuteen ja valmisteltu siirtyminen NexGolfin kilpailujärjestelmästä GameBookin vastaavaan. Kaikkea tätä yhdistää suomalainen WiseGolf, erityisesti urheilu- ja tapahtumatoimijoille suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä.

WiseGolfin käyttöönoton myötä entiset erilliset järjestelmät ja työkalut ovat nyt yhdessä paikassa, Wisessä. Kunhan niiden käyttö opitaan, toiminta tehostuu ja helpottuu aiempaan nähden. WiseGolfin on ottanut viime ja tämän vuoden aikana käyttöön 32 golfkenttää. Toimarimme Jarkko Raski ennustaa, että vuoden kuluttua Wise-kenttien määrää tuplautuu ja sen jälkeen ehkä vielä triplautuu.

Kenttäpuolella on eletty poikkeustalvea. Se on vaatinut talviaikaista kenttätyötä enemmän kuin koskaan. Lumia on aurattu ja viheriöiden paksuja jääpeitteitä poistettu. Nyt ollaan siinä vaiheessa, että väylien hiekoitukset ovat käynnistyneet ja viheriöt on huputettu harsoilla. Kenttämestari Tiina Kotajärvi toteaa, että kaikista toimenpiteistä huolimatta Luukin ja Lakiston viheriölajike Kylänurmikka on ottanut osumaa. Sormet ristissä odotetaankin yöpakkasten päättymistä ja kasvukauden käynnistymistä mahdollisimman pikaisesti.

Kauden tapahtumia on valmisteltu toimikunnissa. Niitä esittelevät jutut on kirjoitettu Look-In-Golf –lehteä varten. Otetaan pari esimerkkiä. Naistoimikunta tarjoaa heti kauden alkuun uutuuden, Match-Play – tapahtuman, jossa pääsee oppimaan reikäpelin taitoja. Senioreille on luvassa useita matkoja seuraotteluiden merkeissä ja niistä yhden yhteydessä voi nähdä Arja Saijonmaan… Golfarina kehittymisen –projektilla on teema joka kuukaudelle ja uusia näkökulmia treenaamiseen –miltä esimerkiksi Rangebileet kuulostavat?

Kilpailukalenterista löytyy huima määrä erilaisia kisoja. Vanhat suosikit ovat mukana, esimerkiksi Maraton. Siihen mielivien kannattaa huolehtia itselleen GameBook-tunnukset, jotta ilmoittautuminen onnistuu heti 1.4. kun kilpailukalenteri aukeaa.

SHG:n edustusryhmässä on 14 pelaajaa, joiden kanssa allekirjoitetaan kevään aikana pelaajasopimukset. Edustuspelaajat kisaavat Finnish Tourilla ja Senior Tourilla. Heitä nähdään myös omilla kentillä, sillä Finnish Tour saapuu heinäkuussa Lakistoon.

Talven aikana on tehty SHG:n uutta strategiaa. SHG Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jouko Laitinen määrittelee, että strategian tekeminen on yhteistä keskustelua. Tämä keskustelu käynnistyi syyskuulla ja sen lopputuotos esitellään vuosikokouksissa 3.5. Strategiasta saatiin jo vähän esimakua, kun SHG käynnisti uusien osakkeiden annin tammikuun lopulla. Anti myytiin loppuun ja meillä on nyt 50 osakasta enemmän kuin viime vuoden lopulla.

Paljon on talven aikana tapahtunut, vain osa tehdystä mahtui tähän kirjoitukseen. SHG:n pelaaja voi odottaa kauden käynnistymistä kutkuttavin mielin. Paljon uutta on luvassa ja kaikki mahdollinen tehdään, jotta pelaajat pääsevät nauttimaan parhaasta harrastuksestaan heti kun sää sallii. Sitä odotellessa!

27.3.2023

upea jengi

pani kauden pakettiin

kohta nautitaan