Etkö tiedä vai onko syynä EVVK?

Minut valittiin vuoden 2021 lopulla golfseuramme uudeksi puheenjohtajaksi. Valinta tehtiin vuosikokouksessa, jossa oli paikalla viitisenkymmentä yhdistyksemme jäsentä – alle 3 % koko 2053 jäsenen jäsenkunnastamme!

Ensimmäinen tavoite puheenjohtajana: kiinnostavampia kokouksia, enemmän porukkaa paikalle!

Vuosikokouksen osanottajamäärä ei ole seuratyön onnistumisen mittari, mutta jostain se kertoo. Perinteinen kokoustaminen voi tuntua vieraalta vaikuttamisen kanavalta. Se voi kertoa myös siitä, että olemme epäonnistuneet viestimään loppuvuoden kokouksen tärkeydestä. Vai onko kyseessä vielä laajempi haaste? Voisiko olla niin, että jengi ei ylipäätäänkään tiedä, mitä seurana teemme ja kuinka se vaikuttaa pelaajan elämään? Vai eikö asia kiinnosta?

Toinen tavoite puheenjohtajana: selvitä kuinka hyvin seuratoimintaa tunnetaan vai onko asia EVVK?

Kokouksen kulkua ei haitannut, vaikka paikalla olikin vain murto-osa jäsenistämme. Paikalla olleet olivat aktiivisia ja tulevasta vuodesta syntyi keskustelua. Tauoilla rupateltiin ja parhaat ideat ja kommentit lausuttiin glögilasien äärellä. Tunnelma oli hyvä, mutta silti pitää olla huolissaan. Seura on olemassa vain ja ainoastaan jäseniään varten. Siksi pitäisi tietää mahdollisimman laajasti, mitä jäsenet ajattelevat ja odottavat.

Kolmas tavoite puheenjohtajana: selvitä mitä jengi haluaa!

Bloggaamaan päätin ryhtyä kahdesta syystä. Ensinnäkin siksi, että kirjoittaminen on helkutin kivaa. Toisekseen siksi, että haluan selvittää minkälainen golfseura olisi jäsenistölleen paras. Jotta se selviäisi, pitää ihmetellä asioita ääneen. Sellaista vartenhan blogit on tehty!

Kutsun sinut mukaan seuraelämään. Kaikenlaista tulee tapahtumaan. Itseäkin jännittää, mihin kaikki johtaa ja mitä seuraelämän näyttämöltä ja kulisseista löytyy!

Tänään tätä kirjoittaessani on ensimmäinen virallinen päiväni puheenjohtajana. Jos tahdot tietää, minkälaisia tyyppejä tässä pestissä on ollut ennen minua, käy kurkkaamassa ensimmäisen blogin oivallukset Opit-osiosta.

Huikean herrakatraan jatkona tässä ollaan!

1.1.2022

sain suuret saappaat

lumi on tänään syvää

reunoista falskaa